Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Kurtarma Çifti - Halat Kesme Oyunları: Heyecan Dolu Bulmaca Macerası

Rescue Couple - Rope Cut Games'a hoş geldiniz, Android'de en heyecan verici ve bağımlılık yaratan oyun! Bu heyecan verici bulmaca macerasında, sadece bir kaydırma ile hayatları kurtarma gücüne sahipsiniz. Bir odada sıkışmış bir adamı ve onun kurtarılmasını bekleyen sevgilisini hayal edin, becerilerinize güvenerek onu özgür bırakın.

Nasıl oynanır? Engelleri gözlemleyin, ipi kesmek için kaydırın ve rehineleri kurtararak bir süper kahraman olun. Bulmaca eğlencesinin tadını çıkarın, kostümleri açın ve ip keserek insanları kurtarın. Zorlu seviyelerde stratejik düşünme ve hızlı reflekslerle dolu bir dünyaya dalın. Her oda zekanızı test eden benzersiz engeller sunar. Bu heyecan verici yolculukta en büyük kahraman olun. Şimdi indirin ve insanlığı kurtarmak için maceranıza başlayın!

Program diğer dillerde mevcuttur

Rescue Couple - Rope Cut Games Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.1
  • 4.4

(0)
  • Güvenlik Durumu

Rescue Couple - Rope Cut Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Rescue Couple - Rope Cut Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.